Sociaal Team Houten


Onderdoor 25
3995 DW Houten
Route

Postadres

Postbus 30
3990 DA Houten
Houten

Telefoon
030 639 2250

E-mail

Zorgvuldig en vertrouwelijk omgaan met privacygegevens is een essentieel onderdeel van ons werk. Daarom e-mailen wij zelf privacy gevoelig informatie uitsluitend beveiligd met behulp van ZIVVER.

U heeft zelf de keuze of u veilig e-mailt. Mocht u dat wensen dan kunt u klikken op onderstaande knop ‘start veilig bericht’. U wordt dan door een aantal stappen geleid die het mogelijk maken om veilig te mailen. Indien u dit niet wenst kunt u het reguliere mailadres info@sociaalteamhouten.nl gebruiken.Het Sociaal Team Houten is er voor vragen waar u en uw omgeving geen oplossing voor hebben. Dit kan gaan over zorg, wonen, financiën, werk, uw gezin of relatie. U kunt ook terecht met vragen over begeleiding, dagbesteding, jeugdhulp, het aanvragen van een rolstoel, woonvoorzieningen, vervoersvoorzieningen of huishoudelijke ondersteuning.

Vragen

Heeft u op onze website niet gevonden wat u zocht of wilt u uw situatie liever bespreken met een professional? Neem dan contact met ons op. Wij zijn van maandag tot en met donderdag telefonisch en per mail te bereiken van 9.00 uur tot 15.00 uur en op vrijdag van 9.00 uur tot 12.00 uur.

In geval van nood

* Bij levensgevaar, bel altijd meteen 112
* Bij een crisis, bel Veilig Thuis - 0800 2000