Alzheimer Trefpunt Houten op 13 maart 2023

Alzheimer Trefpunt 13 maart over WMO en WLZ

Iemand die de diagnose dementie krijgt, zal op enig moment thuis meer hulp nodig hebben. Die hulp wordt goed geregeld vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) en de Wet Langdurige Zorg (WLZ) . Maar hoe werkt dat dan? Waar moet je zijn? Wie doet de aanvraag? Wie betaalt? Medewerkers van het Sociaal Team van de gemeente Houten informeren u graag tijdens het  Alzheimer Trefpunt op maandagavond 13 maart 2023. Ook zijn een mantelzorgmakelaar en een casemanager dementie aanwezig. Dit zijn de professionals die u kunnen helpen bij het regelen van hulp.

Bij het Alzheimer Trefpunt draait het niet alleen om informatie. Het is ook een ontmoetingsplek voor mensen die te maken hebben met een vorm van dementie, persoonlijk of bij de ander. In een informele sfeer gaan bezoekers met elkaar in gesprek, worden ervaringen gedeeld en vragen gesteld.

Geïnteresseerden zijn van harte welkom op maandag 13 maart 2023 in Het Haltna Huis, Het Kant 193, Houten om 19.30 uur. Koffie en thee is er vanaf 19.10 uur, het programma eindigt rond 21.00 uur. Aanmelden is niet nodig, de toegang is gratis.

Meer informatie: Wendy Werner, tel. 0641812112

Professionals die u kunnen helpen