Hulp in Houten

Voor vragen aan het Sociaal Team Houten kunt u terecht via 030-6392250 of info@sociaalteamhouten.nl

  • Van Houten&co is dé welzijnsorganisatie in Houten. Hier kunnen alle inwoners terecht. Onder andere voor vragen over mantelzorg, jongerenwerk, vrijwilligerswerk, verschillende activiteiten en ondersteuning. Neem een kijkje op de website voor meer informatie. 
  • Handje Helpen biedt in Houten één-op-één hulp aan volwassenen en kinderen met een beperking, chronische ziekte of gedrag dat om extra zorg en aandacht vraagt. Wij bieden ondersteuning in de thuissituatie. Wij zijn er ook voor (overbelaste) mantelzorgers.
  • Stichting Buurtgezinnen is er voor alle gezinnen, die om wat voor reden dan ook, behoefte hebben aan ondersteuning bij de opvoeding. 
  • De Luisterlijn: dag en nacht een luisterend oor. Even je hart luchten in een gesprek van mens-tot mens? Getrainde vrijwilligers bieden je een luisterend oor en geven je een steuntje in de rug, zodat je (hopelijk) weer verder kunt.
  • Ouders voor Elkaar is er voor gescheiden ouders; een maatjesproject in gemeente Houten waarbij gescheiden ouders elkaar ondersteunen. 

 

De namen van verschillende zorgaanbieders zijn te vinden via onderstaande links: 

 

 

Professionals die u kunnen helpen