Sportpunt Houten

Sportpunt Houten
Sportpunt Houten vindt het belangrijk dat elke inwoner van Houten kan sporten én bewegen. Wij leveren dan ook graag een bijdrage aan de vitaliteit van onze inwoners door iedereen in beweging te krijgen én te houden. Dit doen we door voor alle doelgroepen in Houten (jeugd, jongeren, volwassenen, senioren en de kwetsbare doelgroepen), in samenwerking met de sportaanbieders in Houten, activiteiten te organiseren.

Sportloket
Heb je een vraag over sport, welke sporten er in Houten allemaal zijn of waar je bijvoorbeeld een bepaalde sport kan beoefenen? Vraag het ons! Inwoners uit Houten kunnen met al hun sport- en beweegvragen bij ons aankloppen. En niet alleen inwoners; ook verenigingen, commerciële sportaanbieders of andere organisaties kunnen met hun vragen bij ons terecht. Wij zijn hét sportloket van Houten en helpen u graag verder in beweging!

Aangepast sporten
Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend om te sporten en bewegen. Vanuit Sportpunt Houten wordt het sporten en bewegen voor mensen met een beperking gestimuleerd. Het sportaanbod is in een overzicht op de website te vinden en voor vragen of advies kun je contact opnemen met de medewerkers van Sportpunt Houten. Op www.sportpunthouten.nl onder het menu “bewegen in houten” is alle informatie over het aangepast sporten te vinden.

Uniek Sporten
Op de website van Uniek Sporten kun je al het aangepast sportaanbod vinden in Houten, de provincie Utrecht en landelijk. Middels een zoekmachine kun jij kijken welke sporten er allemaal zijn en wanneer ze plaatsvinden.

Neem eens een kijkje op www.unieksporten.nl om te zien of er ook iets voor jou bij staat. Specifiek voor de inwoners van de gemeente Houten kun je terecht bij de medewerkers van Sportpunt Houten. Zij zullen met je kijken wat het beste bij jou past en welke mogelijkheden er zijn.

 

Professionals die u kunnen helpen